Gezocht: Integraal klantmanager WWB

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een Klantmanager WWB vanaf ‘heden’ tot 1 januari 2015 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De werkzaamheden betreffen die van een all round klantmanager met een integraal pakket: inkomen, reintegratie, minimaregelingen.

De klantmanager beheert de eigen caseload en is vast aanspreekpunt voor de klant. Vastlegging van gegevens vindt plaats binnen GWS4all.

De opzegtermijn gedurende het project bedraagt een maand.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Ruime ervaring als Klantmanager WWB, zowel binnen de recht- als de doelmatigheid.
  • Per direct beschikbaar voor de gevraagde periode
  • Aantoonbare ervaring met GWS
  • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 januari 2014 om 12.00 uur, maar doen dit liever zo snel mogelijk. Daarom is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s