Gezocht: beleidsmedewerker met kennis van de WMO

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Beleidsmedewerker met kennis van de WMO voor 36 uur per week vanaf 1 september tot en met 31 december 2014, met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

We zijn op zoek naar versterking van het projectteam uitbreiding Wmo: Op het terrein van zorg, jeugd en werk gaat er in 2015 veel veranderen: de drie decentralisaties in het sociale domein. Een van de decentralisaties is de uitbreiding van de Wmo met begeleiding (dat nu nog in de AWBZ zit). Die begeleiding bestaat uit verschillende onderdelen: dagbesteding, individuele begeleiding en kortdurend verblijf. Het is een dynamisch project met een grote financiële opgave en veel belangstelling vanuit de inwoners in de stad, de zorgaanbieders en de politiek. De gemeente bereidt zich daar op voor in samenwerking met de gemeenten in de regio. De gemeenten vinden het belangrijk om welzijns-, zorg- en cliëntenorganisaties intensief bij deze ontwikkelingen te betrekken. Dat doen we via het proces van bestuurlijk contracteren. Dit betekent, dat in overleg met zorgaanbieders overeenkomsten tot stand worden gebracht voor het leveren van ondersteuning en de daaraan verbonden kwaliteitseisen.

  • Je speelt een actieve rol bij het bestuurlijk contracteren van begeleiding door de gemeente.
  • Je houdt contact met de zorgaanbieders en ondersteunt de coördinerend beleidsmedewerker bij de bijeenkomsten met hen.
  • Daarnaast ga je aan de slag met vertaling van beleid naar de uitvoering, bijvoorbeeld van hulp bij het huishouden.
  • Ook ben je de ondersteuner van het projectteam.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt kennis en ervaring van AWBZ en WMO.
  • Resultaatgericht, Ondernemerschap, Samenwerken, Plannen en organiseren.
  • Je houdt van hectiek en het verkennen van nieuwe mogelijkheden.
  • Je bent gericht op de uitvoeringspraktijk
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift).

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden. Daarnaast ontvangt de gemeente graag een gerichte motivatie.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 14 augustus 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s