Gezocht: Senior HRM-adviseur

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Senior HRM-adviseur vanaf (ongeveer) 1 februari 2014 tot 1 juni 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging met vier maanden.

Functie-inhoud:

Voor een tijdelijke vervanging van een HRM-adviseur zijn we per direct  op zoek naar een stevige senior HRM-adviseur. Als HRM-adviseur ben je duidelijk zichtbaar in de organisatie en pak je je rol als sparringspartner voor het management goed op. Samen met de andere HRM-adviseur ben je een vakbekwame vertegenwoordiger van het team. Binnen het concept van integraal management bestaan je taken uit het adviseren, ondersteunen en begeleiden van het lijnmanagement in personele aangelegenheden, organisatorische- en ontwikkelingsvraagstukken. Vanuit je kennis en vakmanschap weet je vlot knelpunten op te lossen. Als senior adviseur bied je ook samen met de specialisten in de backoffice ondersteuning op juridisch- en rechtspositioneel gebied.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Aantoonbare  relevante kennis en recente werkervaring (minimaal 6  jaar) als gemeentelijk HRM -adviseur
  • Gespecialiseerd op juridisch- en rechtspositioneel gebied (CAR-UWO)
  • U beschikt over de competenties Samenwerken, Resultaatgerichtheid, Plannen en organiseren, Organisatiesensitiviteit, Klantgerichtheid, Aanpassingsvermogen
  • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 20-01-2014.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 januari 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s