Gezocht: intaker WWB

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Intaker WWB vanaf 8 januari 2014 tot 8 maart 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging met een maand.

Functie-inhoud:

De intaker screent van te voren de aanvragen die binnen komen aan de hand van een aantal systemen die tot zijn/haar beschikking staan (met name suwi-net, GWS4all, burgerzaken). Vervolgens wordt de cliënt uitgenodigd voor een intakegesprek waar de bewijsstukken worden doorlopen en ook het aanvraagformulier wordt doorlopen. Na dit gesprek beoordeelt de intaker het recht op bijstand, rapporteert hierover en beschikt. Rapportages waar mogelijk via PKO-systeem.  Als er uit de screening/ingeleverde stukken fraudesignalen naar voren komen, wordt vooraf een fraudepreventiemedewerker ingeschakeld.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare recente ervaring met afhandeling aanvragen WWB
  • HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Per direct beschikbaar voor de gevraagde periode
  • Aantoonbare ervaring met GWS
  • Aantoonbare ervaring met Suwi-net
  • Aantoonbare ervaring met key2-burgerzaken
  • Aantoonbare ervaring met PKO
  • U beschikt over de competenties Uitstekende mondelinge communicatie, Schriftelijke communicatie, Fraude-alertheid en Stressbestendigheid
  • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s, is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 07-01-2014 van 13.00 uur tot 17.00 uur

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 januari 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s