Gezocht: klantmanager werk en inkomen

Holland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland van 2 maart tot 30 juni 2015 (met optie tot verlenging) een klantmanager werk en inkomen voor 32 tot 36 uur per week.

Functie-inhoud:

Uitvoeren van werkzaamheden voortvloeiend vanuit de Participatiewet (PW), met name de omklap van het zittende bestand naar de kostendelersnorm. Daarnaast het uitvoeren van liggende- en nieuwe werkzaamheden op het gebied van rechtmatigheid en doelmatigheid

 • Alle werkzaamheden die voortvloeien vanuit de Participatiewet;
 • Het behandelen en verwerken van aanvragen bijzondere bijstand op grond van de PW;
 • Het onderzoeken van rechtmatige voortzetting van een uitkering op grond van de PW;
 • Het afhandelen en verwerken van beëindigingen, terugvorderingen en het beoordelen van waarschuwing / boete;
 • Het verstrekken van informatie aan cliënten over wet- en regelgeving, rechten en plichten en procedures;
 • Beoordelen arbeidsverplichting bij aflopende vrijstellingen, beoordeling of cliënt toe is aan volgende stap door middel van (eenmalig) gesprek;
 • Beschikkingen aanmaken;
 • Juist registreren en rapporteren in GWS.

Gunningscriteria:

 • Minimaal 1 jaar recente aantoonbare werkervaring met GWS4all.
 • In het bezit van een HBO diploma.
 • Recente kennis van de WWB.
 • Minimaal 2 jaar recente (niet ouder dan een half jaar) aantoonbare werkervaring als inkomensconsulent bij een gemeente.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan: bart@hollandtalentgroup.com onder vermelding van ‘Vacture Gemeente’. We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 9 fubruari 2015 om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s