Gezocht: (senior) WMO-consulenten

wmo 2015Holland Talent Group zoekt namens een grote gemeente in Zuid-Holland een aantal (senior) WMO-consulenten voor 36 uur per week vanaf 1 december 2014 voor de duur van een jaar.

Functie-inhoud:

De senior WMO adviseur adviseert bij WMO hulpvragen en tracht met individuele burgers met vaak meervoudige problematiek (materiële, psychiatrische, sociale en/of somatische problemen) passende oplossingen te vinden om uiteindelijk volwaardig te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met interne en externe lokale partners.

Als senior WMO adviseur heb je een grote diversiteit aan taken die zijn terug te brengen tot een hoofdtaak: het indiceren van WMO arrangementen op het vlak van sociaal en persoonlijk functioneren, voeren van een huishouding, financiën, dagbesteding, zelfzorg en gezondheid, mantelzorg respijt en huisvesting.

Je werkt gebiedsgericht en onderhoudt relevante contacten in de wijk. Je verricht huisbezoeken en analyseert de persoonlijke situatie zorgvuldig. Als indicatiesteller stel je vast of een cliënt recht heeft op WMO zorg. Het resultaat van je bevindingen verwoordt je in een objectieve en juiste indicatie.

De invulling van de functie ontwikkelt zich naar een generalist met specialisatie: breed inzetbaar in de toegang naar de WMO met specialistische kennis van bepaalde doelgroepen of arrangementen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau en minimaal drie jaar werkervaring binnen het sociaal domein, het CIZ, zorgaanbieders of daaraan grenzende organisaties.
  • Brede kennis op het gebied van indicatiestelling, diagnostiek en wet- en regelgeving WMO 2015.
  • Kennis en ervaring van de doelgroepen lichamelijk beperkten, verstandelijk beperkten, extramurale GGZ en/of zintuiglijk beperkten.
  • Je bent analytisch, besluitvaardig, klantgericht en flexibel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je samenwerkingsgericht en initiatiefrijk. Je behaalt zowel zelfstandig als in teamverband de afgesproken resultaten.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden. Daarnaast ontvangt de gemeente graag een gerichte motivatie.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 17 augustus 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s