Gezocht: Projectleider Cultuur

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een projectleider Cultuur voor 5 uur per week, vanaf 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014.

Functie-inhoud:

Op 19 september 2013 is door de gemeenteraad de kadernota Cultuur 2014 – 2018 “In ’t spier foor it Bildts aigene” vastgesteld. De veranderende bestuurlijke omgeving zorgt er voor dat de kadernota anders is dan voorgaande nota’s. Dit uit zich met name in het onderdeel met betrekking tot het Bildts aigene. Eén van de actiepunten is het tot stand brengen van een Bildts Kultuurinstituut. Daarmee wordt beoogt samenwerking tussen afzonderlijke organisaties te bevorderen om daarmee een krachtige positie van het Bildts aigene te borgen. Het resultaat van de werkzaamheden van de gezochte projectleider is: op 1 januari 2015 is er een Bildts Kultuurinstituut opgericht, waarin de vier culturele instellingen duurzaam samenwerken.

Waar zijn wij naar op zoek?

LET OP! De gemeente vraagt bij elk van de onderstaande eisen en wensen een aparte toelichting/ beschrijving/ antwoord. Een verwijzingen naar uw CV en/of ander bijgevoegd documenten is daarbij onvoldoende.

Eisen:

  • U heeft een afgeronde HBO opleiding
  • Ervaring met de begeleiding van processen op het terrein van taal en cultuur
  • Minimaal 5 jaar ervaring bij de gemeentelijke overheid op het terrein van welzijn en cultuur.
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • U beschikt over de competenties: initiatief nemen, doorvragen, nauwkeurig handelen, omgevingsbewust handelen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 december 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s