Gezocht: projectmedewerker Sociale Media

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens de Provincie Gelderland een projectmedewerker Sociale Media voor 24 uur per week, vanaf 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014 met kans op verlenging met 4×6 maanden.

Functie-inhoud:

Om het succes van onze verander opdrachten voor de provinciale bedrijfsvoering te vergroten willen wij het contact met medewerkers van de provincie verbeteren en intensiveren. Er lopen verschillende verandertrajecten met eigen, maar wel samenhangende doelen. De medewerkers van de provincie willen we meenemen in de trajecten door inzet van een effectieve en afgestemde communicatie

Waar zijn wij naar op zoek?

Je maakt makkelijk contact, kunt goed luisteren, begrijpen en drukt je goed uit. Je verplaatst je makkelijk in gebruikers die andere werkwijzen gaan adopteren en bent in staat deze via verschillende (sociale) media te bereiken en te beinvloeden met beeld en tekst. Je vertaalt de doelen van een project of programma naar de impact voor betrokkenen ter informatie maar ook instructie of uitleg. Je bent creatief en planmatig.

LET OP! De provincie vraagt bij elk van de onderstaande eisen en wenseneen aparte toelichting/ beschrijving/ antwoord. Een verwijzingen naar uw CV en/of ander bijgevoegd documenten is daarbij onvoldoende.

Eisen:

 • U heeft een afgeronde HBO opleiding in communicatie en media afstudeerrichting media informatie, communicatie en vormgeving (of vergelijkbaar) en benoemt de naam van het opleidingsinstituut en het afstudeerjaar.
 • U heeft minimaal drie jaren aantoonbare ervaring met communicatie en inzet van moderne (sociale) media in e-business projecten en de coordinatie ervan, waarvan minimaal een half jaar bij een overheidsorganisatie
 • U heeft minimaal 2 jaren ervaring met community management waarbij de leden divers van samenstelling waren.

Wensen:

 • U heeft een afgeronde communicatie en media opleiding op HBO niveau met als specialisatie Redactie Media Productie
 • U heeft ervaring als coördinator in het werkveld sociale media binnen de overheid.
 • U kunt goed luisteren, bent dienstverlenend ingesteld en kunt een gesprek levendig houden. Voeg een voorbeeld en een referentie toe
 • U bent in staat snel te schakelen, hierbij kunt u aantonen dat u snel een verandering in de werkwijze kunt vertalen in een begrijpelijke taal en vormgeving voor eindgebruikers. Voeg een voorbeeld en een referentie toe.
 • U beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid en no nonsense instelling. U gaat uitdagingen aan en bent resultaatgericht. Voeg een voorbeeld en een referentie toe.
 • U voegt een CV van maximaal 5 pagina’s A4 toe. Het CV is in het Nederlands gesteld.
  Het CV dient louter ter verificatie van de bij de bovenstaande eisen en wensen gegeven toelichtingen.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 december 2013 om 23.55 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s