Gezocht: Sr mdw bedrijfsadministratie Sport en Recreatie

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een Senior medewerker  bedrijfsadministratie Sport en Recreatie vanaf 7 januari 2014 tot en met 27 juni 2014 voor 36 uur per week.

Functie-inhoud:

De medewerker zal onder functionele aansturing van de bedrijfsadviseur van Sport en Recreatie en in samenwerking met de afdeling Sport en Recreatie de jaarrekening, begroting en 5-mnds managementrapportage (op hoofdlijnen en naar specifieke zaken zoals energie- en schoonmaakkosten) als mede de informatievoorziening van de afdeling zelfstandig opstellen. Tevens is de medewerkier de eerste contactpersoon voor vragen vanuit de afdeling Sport en Recreatie. Daarnaast kunnen nog sectorale taken als afstemmingen, boeking personeelskosten en administraties BV’s Sportiom worden toegekend.

De functie maakt onderdeel uit van het buro Financieel Management. Het buro telt 10 medewerkers. De bedrijfsadviseur (functionele aansturing) is lid van het managementteam Sport en Recreatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • HBO Bedrijfs Economie of SPD
 • 3-4 jaar relevante werkervaring (na afronding van de HBO-opleiding)
 • Ervaring met het opstellen van jaarrekening en begroting binnen gemeentelijke organisaties
 • Kennis van het Besluit begroting en verantwoording (BBV)
 • Ervaring hebben met het financieel pakket Key2Financiën van Centric BV
 • Ervaring met de Microsoft producten Word, Excel en Outlook
 • Kennis van de rapportgenerator WebFocus (Information Builders) en Exact is een pré.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, betrouwbaar en integer,
  resultaatgericht, verantwoordelijkheid voor eigen gedrag willen en kunnen nemen
  en een stevige persoonlijkheid die zich niet voorbij laat lopen
 • Uit uw CV blijkt duidelijk uw werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV bevat minimaal één relevante en recente referentie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 november 2013 om 10.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s