Gezocht: Coördinator Organisatie Gemeenteraadsverkiezingen

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Coördinator Organisatie Gemeenteraadsverkiezingen vanaf omstreeks 1 december 2013 tot eind maart 2014 voor naar verwachting een inzet van 400 uur.

Functie-inhoud:

Als Coördinator Organisatie Verkiezingen ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig organiseren van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Het takenpakket bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden:

  • instellen stembureaus;
  • benoeming leden stembureaus;
  • contact met het hoofdstembureau, (lokale) politieke partijen en burgers.

Daarnaast zorg je ervoor dat alle officiële stappen doorlopen worden die genomen dienen te worden voor de verkiezingen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je hebt ervaring met het organiseren van gemeenteraadsverkiezingen en kan de gehele organisatie zelfstandig oppakken. Je bent flexibel beschikbaar tot ongeveer eind maart.
  • Je beschikt over de competenties: Besluitvaardigheid, Initiatiefrijk, Klantgerichtheid, Overtuigingskracht, Resultaatgerichtheid, Samenwerken.
  • Uit uw CV blijkt duidelijk uw werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV is maximaal 5 pagina’s lang en bevat minimaal één relevante en recente referentie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 november 2013 om 16.30 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s