Gezocht: Communicatieadviseur

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Communicatieadviseur vanaf 6 januari 2014 tot en met 6 juli 2014 voor 32 uur per week.

Functie-inhoud:

Als communicatieadviseur maak je deel uit van het team. Je schrijft communicatieplannen, je adviseert over de tactische en operationele inzet en zorgt er ook voor dat de plannen op tijd worden geïmplementeerd en uitgevoerd. Je kunt dus strategisch denken en praktisch uitvoeren. Daarbij houd je rekening met in- en externe spelers, de maatschappelijke omgeving en het politieke veld. Naast deze regisseursfunctie zal je soms ook zelf teksten moeten schrijven en activiteiten organiseren.

Je bent een adviseur die met bezieling bezig is met zijn vak. Je neemt verantwoordelijkheid en durft ook minder gebaande paden te betreden. Initiatief nemen krijgt de ruimte. Je hebt een brede scope en onderhoudt actief intern en extern contact om zo geïntegreerde adviezen te kunnen geven.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een pittige communicatieadviseur als vervanger voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat.

Eisen:

  • Afgeronde opleiding communicatie op minimaal HBO-niveau
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als communicatieadviseur
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar bij een gemeentelijke organisatie
  • Beschikbaarheid op de woensdag of vrijdag
  • U beschikt over de volgende competenties: Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, Klantgericht, integer, doener, samenhangend en samenwerkend, Strategisch, initiatiefrijk en adviesvaardig
  • Uit uw CV blijkt duidelijk uw werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal twee relevante en recente referenties.

De gesprekken bij de gemeente worden gepland tussen 4 en 12 december.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 november 2013 om 10.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s