Gezocht: allround medewerker DIV

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Allround medewerker DIV vanaf 2 december 2013 tot 30 september 2014 voor 32 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Jij gaat je bezig houden met het op orde houden van de papieren dossiers bij de units en het afvoeren van dynamische dossiers naar het semi-statische archief. Vanuit het semi-statische archief ga je overeenkomstig de wettelijke en interne voorschriften archiefbestanden overdragen aan het streekarchief en zorgen voor rechtmatige vernietiging van dossiers. Je garandeert de opvraagbaarheid van dossiers.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Een SOD I en II diploma (dan wel een diploma van een gelijkwaardige opleiding)
  • Globale kennis van alle gemeentelijke processen.
  • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden.
  • Je bent bekend met het programma IRS4all van Centric.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over de competenties Integriteit, Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Samenwerken
  • Uit uw CV blijkt duidelijk uw werkervaring zoals in de eisen en wensen beschreven. Duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar). Het CV is maximaal 5 pagina’s lang en bevat minimaal één relevante en recente referentie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 18 november 2013 om 16.30 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s