Gezocht: Medewerker openbare orde en evenementen

htg_logo_cmykKMS Overheid zoekt namens een gemeente in Limburg een Medewerker openbare orde en evenementen voor 32 uur per week vanaf 23 december 2013 tot 28 maart 2014 voor 40 uur per week met kans op verlenging met 2 x 12 maanden.

Functie-inhoud:

1. Actualiseren nota standplaatsenbeleid.
2. Aanpassen nota winkeltijdenwet en evaluatie winkeltijdenwet.
3. Opstellen nota prostitutiebeleid.
4. Aanpassen nota gebiedsontzeggingenbeleid.
5. Afhandelen van meldingen en vergunningen evenementen.
6. Regisseren van de week- en jaarmarkt

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij verwachten dat de kandidaat over de vereiste opleiding en werkervaring beschikt, daarnaast resultaatgericht werkt en een teamplayer is. De kandidaat beschikt over een flexibele en creatieve werkhouding. De kandidaat beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Eisen:

  • HBO-niveau juridisch
  • HBO bestuurskunde
  • Kennis van en gemeentelijke werkervaring met APV, Standplaatsbeleid, Winkeltijdenwet, Prostitutiebeleid, Gebiedsontzeggingenbeleid, Vergunningverlening evenementen
  • Flexibele en pro-actieve werkhouding, Goede communicatieve vaardigheden en Stressbestendigheid

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 29 november 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s