Gezocht: Inkomensconsulent / BBZ

KMS Overheid zoekt namens gemeente Deventer een Inkomensconsulent / BBZ vanaf 14 oktober 2013 tot 31 december 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 3×2 maanden.

Functie-inhoud:

Het betreft een geintegreerde functie, namelijk

  1. BBZ consulent Is verantwoordelijk voor het ondersteunen van (potentiële) ondernemers door middel van vooral de uitvoering van de BBZ, en IOAZ. Het doel is daarmee vooral gericht op uitstroom uit een uitkering en voorkoming van instroom in de bijstand door ondernemerschap
  2. Inkomensconsulent: De zelfstandige behandeling van aanvragen WWB en aanverwante regelingen. Verricht onderzoeken gericht op rechtmatigheid. Is verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit en kwantiteit.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • een afgeronde HBO opleiding
  • een opleiding WWB gevolgd
  • een opleiding BBZ gevolgd
  •  minimaal 2 jaren ervaring als Inkomensconsulent (Wet werk en bijstand)
  • minimaal 2 jaren ervaring als BBZ consulent (Bijstandsbesluit Zelfstandigen)
  •  werkervaring in de combinatie WWB/BBZ
  • U beschikt over de competenties: Uitstekende communicatieve vaardigheden, Samenwerkingsgericht, Goede schriftelijke rapportagevaardigheden, prestatiegericht, Klantgericht, Stressbestendig, Besluitvaardig,      Proactieve werkinstelling

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 oktober 2013 om 16.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s