Gezocht: handhavingsjurist

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Brabant een Handhavingsjurist op het gebied van bouwen, milieu, APV en horeca vanaf 28 oktober 2013 tot 27 december 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

We zoeken een handhavingsjurist die allround is op het gebied van bouwen, milieu, APV en horeca. Deze jurist moet de constateringen van handhavers een vervolg gaan geven. Het gaat hier voornamelijk om het wegwerken van achterstanden. Dit betekent dat de op te pakken zaken in de meeste gevallen al wat ouder zijn.

Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in deze functie! In sommige gevallen kan een goed (telefoon)gesprek al tot resultaat leiden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • afgeronde HBO opleiding Bestuursrecht of afgeronde WO opleiding recht
  •  ruime relevante werkervaring als handhavingsjurist bij een gemeente
  • goede communicatie vaardigheiden, zowel mondeling als schriftelijk
  • U beschikt over de competenties: Mondeling uitdrukkingsvaardigheid, Communiceren en Zelfstandigheid
  • Uw CV bestaat uit max 5 pagina’s

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 oktober 2013 om 11.45 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s