Gezocht: Accountmanager mobiliteitscentrum

KMS Overheid zoekt namens DWI Amsterdam een Accountmanager mobiliteitscentrum vanaf 14 oktober 2013 tot 14 januari 2014 voor 36 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

 • Draagt bij aan de inrichting en uitvoering van een mobiliteitscentrum voor de doelgroep onder leiding van de projectleider
 • Benadert actief werkgevers, binnen en buiten de sector Zorg en Welzijn, met vraag naar personeel die nog niet bekend zijn met het Werkgeversservicepunt voor het vaststellen en oplossen van knelpunten om vraag en aanbod van personeel te verbinden
 • Sluit hiertoe aan bij bestaande arrangementen en doet hiertoe zo nodig aanpassingsvoorstellen of ontwikkelt hiertoe zo nodig nieuwe arrangementen/trajecten
 • Faciliteert en adviseert omtrent arrangementen/trajecten, voert (eventueel) een globale voorselectie uit en fungeert hiervoor als aanspreekpunt en verbindingspersoon voor de werkgevers
 • Onderhoudt en verbetert de contacten met deze werkgevers
 • Voert relevante arrangementen/trajecten binnen het project
 • Werkt hiertoe in een team van accountmanagers en adviseurs
 • Organiseert informatie-bijeenkomsten voor de doelgroep en voert deze uit.
 • De accountmanager bemiddelt, individueel of in groepsverband, met werkloosheid bedreigde werknemers op basis van klantprofiel, persoonlijke werkplannen en vacature verwijzingen.
 • De accountmanager heeft representatief voorkomen

Het Project “Van Werk naar Werk binnen de Zorg” valt onder verantwoordelijkheid van de branchecoördinator Zorg en Welzijn van het WSP en wordt uitgevoerd door een projectteam. Het project is bedoeld voor de “Met werkloosheid bedreigde groep werknemers (zonder sociaal plan voorzieningen) die werkzaam zijn in de Zorg of dit tot voor kort zijn geweest. Hiertoe richt het projectteam een mobiliteitscentrum in van waaruit voor deze doelgroep vacature-aanbod beschikbaar wordt gesteld met als doel om werkloosheid te voorkomen dan wel van zo kort mogelijke duur te laten zijn.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • U heeft een afgeronde HBO opleiding
 • U heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar kennis en ervaring opgedaan in de sociale zekerheid
 • U heeft in de afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met acquisitie en relatiebeheer als accountmanager arbeidsmarkt.
 • U kunt hier minimaal een relevante referentie overleggen
 • U heeft in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar ervaring opgedaan met de bemiddeling van ‘met werkloosheid bedreigde werknemers’ en uitkeringsgerechtigden naar werk.
 • U heeft ervaring met de inrichting en uitvoering van een mobiliteitsbureau.
 • Je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en de duur van de relevante werkervaring is daarbij uitgesplitst in begin- en einddatum (maand/jaar).

Wensen:

 • u heeft een afgeronde opleiding HEAO Commerciële Economie en/of een afgeronde opleiding HBO richting arbeidsmarkt/personeel
 • u heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar kennis en ervaring opgedaan in de Amsterdamse zorgsector, in het bijzonder de VV&T.  En u heeft hierdoor een goed netwerk opgebouwd binnen de Amsterdamse zorgsector
 • u heeft ervaring opgedaan met acquisitie in de commerciële sector

Het matchgesprek zal plaatsvinden op woensdag 9 oktober a.s.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 7 oktober 2013 om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s