Gezocht: Klantmanager Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Klantmanager Inkomen vanaf 14 oktober 2013 tot 31 december 2013 voor 36 uur per week met kans op verlenging met 1×3 maanden.

Functie-inhoud:

De consulent inkomen toetst aanvragen (op onder andere rechtmatigheid) voor (bijzondere) bijstand en adviseert hierover. Het betreft aanvragen voor de volgende uitkeringen: Bbz, WWB, IOAW,IOAZ. Tijdens de bijstandperiode handhaaft de consulent inkomen hierop. Daarnaast verricht de consulent inkomen bijzondere controle. Ook handelt de consulent inkomen bezwaarschriften af en verdedigt deze besluiten bij de bezwarencommissie. Binnen het team WIZ vindt collegiale toetsing plaats.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar een stressbestendige en flexibele collega met een klantgerichte, zakelijke en prestatiegerichte opstelling

Eisen:

  • Tenminste vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een afdeling sociale zaken bij een gemeente
  • Een afgeronde HBO opleiding sociaal juridische dienstverlening heeft de voorkeur
  • Aantoonbare werkervaring met toetsen recht op Bbz, WWB, IOAW,IOAZ uitkering en met terugvordering/verhaal, het afhandelen van bezwaarschriften, bijzondere controle en handhaving.
  • Bij voorkeur ervaring met decos, Civision (CSam) en digitaal werken
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de WWB, Bbz, IOAW en IOAZ
  • Je CV beslaat maximaal 7 pagina’s en bevat minimaal een referentie.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 oktober 2013 om 15.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s