Gezocht: Financieel Adviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Gelderland een Financieel Adviseur vanaf 12 augustus tot 12 oktober 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 4×2 maanden.

Functie-inhoud:

 • Adviseren van de afdelingen bedrijfsvoering, inwonerszaken en brandweer op financieel gebied bij met name het opstellen van de begroting en de bezuinigingsvoorstellen
 • adviseren over de financiële gevolgen bij samenwerking/regionalisering van o.a. de brandweer, ICT en belastingen
 • De advisering en ondersteuning van de teammanagers m.b.t. de financiële componenten van een B&W- en raadsvoorstel.
 • De toetsing van de financiële consequenties van een B&W- en raadsvoorstel aan de hiermee verband houdende kaders en richtlijnen;
 • Volgen landelijke en regionale ontwikkelingen en vertalen naar de Rhedense situatie; stemt af met teammanager en/of sectormanager;

De financieel adviseur is binnen de afdeling Bedrijfsvoering verantwoordelijk voor het adviseren van de gemeentelijke organisatie en het bestuur. Het betreft een generalistische functie met een breed en uitdagend karakter.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO-niveau
 • Recente ervaring van minimaal 3 jaar met advisering van de afdelingen bedrijfsvoering, inwonerszaken en brandweer van een gemeente
 • Recente ervaring met financieel administratieve systemen, Excel en Word, bij voorkeur FMS
 • Recente ervaring met advisering van de afdelingen bedrijfsvoering, inwonerszaken en brandweer van een gemeente
 • actuele kennis van ontwikkelingen binnen de gemeentelijke overheid
 • uitstekende adviesvaardigheden
 • U beschikt over de competenties: Klant- en servicegericht, Professioneel, Organisatie- en omgevingsbewust, Netwerken, Analyseren, Overtuigen, Mondeling en schriftelijk communiceren, Initiatief.
 • CV volledig in het Nederlands (maximaal 3 pagina’s), Minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 augustus 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s