Gezocht: Coördinator integrale veiligheid / senior veiligheidskundige

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Friesland een Coördinator integrale veiligheid / senior veiligheidskundige vanaf 2 september 2013 tot 31 december 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 4×6 maanden.

Functie-inhoud:

Voor de invulling van de werkzaamheden wordt, na opdracht,  door de veiligheidskundige, in overleg met het managementteam een plan van aanpak opgesteld. De invulling van de werkzaamheden worden in dat plan van aanpak nader beschreven en vastgelegd. Werkzaamheden welke tenminste dienen te worden uitgevoerd zijn(niet limitatief):

 • Ondersteuning en advisering van de project- en contractleiding met expertise inzake veiligheid;
 • Afstemming met contractbeheerders t.a.v. toetsingen (documenten, bouwplaat inspecties e.d.);
 • Afstemming met projectleiding t.a.v. toegangsregelingen, veiligheidsopleidingen, safety walks, veiligheidsaudits en veiligheidscultuurmetingen;
 • Beoordeling diverse V&G- en calamiteitenplannen;
 • Beoordeling werk- en bouwplannen aan wettelijke veiligheidseisen;
 • Rapporteren bevindingen aan contractbeheerders en managementteam;
 • Vergroten veiligheidsbesef bij betrokkenen d.m.v. het op regelmatige basis en in overleg met het managementteam organiseren van bijeenkomsten c.q. leveren van bijdragen aan bijeenkomsten met relevante onderwerpen inzake veiligheid (bv tool box meetings)

Gesprekken vinden plaats in de week van 12 augustus tot 17 augustus 2013

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring met complexe, grootschalige projecten
 • In bezit van het diploma Middelbare Veiligheidskunde, of vergelijkbaar
 • HBO
 • Aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van veiligheidsmanagement-systemen in algemene zin
 • Aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Arbeidsveiligheid, specifiek voor bouwprojecten
 • Aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Kennis en ervaring met de toepassing van methoden voor het inventariseren, analyseren en beoordelen van veiligheidsrisico’s;
 • Aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring op het gebied veiligheid rondom werken langs wegen
 • Aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van veiligheid rondom werken langs het spoor
 • U beschikt over de competenties: Doelgericht handelen, Netwerkvaardigheid,  Omgevingsbewustzijn, Oordeelsvorming, Organisatiesensitiviteit, Vertrouwen opbouwen, Visie, Zakelijk, Oplossingsgericht
 • CV volledig in het Nederlands (maximaal 4 pagina’s), Minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 augustus 2013 om 17.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s