Gezocht: Klantmanager Inkomen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Klantmanager Inkomen vanaf 16 september 2013 tot 7 februari 2014 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Je werkt samen met en ondersteunend voor de vaste klantmanagers Werk en Inkomen en dus voor het totale klantenbestand bestaande uit uitkeringsgerechtigden op basis van de WWB, IOAW, IOAZ. Ook het geven van voorlichting c.q. instructie aan klanten behoort tot jouw takenpakket. Tot slot verwachten we dat je contacten onderhoudt met externe organisaties/relaties in relatie tot de uitkeringssituatie.

De nadruk zal met name liggen op rechtmatigheidsaspecten van het werk. Te denken valt aan afhandeling aanvragen en (tussentijdse-) heronderzoeken. Die kunnen ook betrekking hebben op het uit te voeren minimabeleid zoals bijzondere bijstand.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau met succes afgerond. Deze opleiding heb je aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen.
  • Kennis van GWS;
  • Enige jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt een klant- en doelgerichte werkhouding die je weet te combineren met gevoel voor kwaliteit en integriteit. Daarnaast ben je een teamspeler die beschikt over daadkracht en zelfstandigheid om een eigen oordeel te kunnen vormen. Je beschikt over goede diagnostische en analytische vaardigheden om de cliëntsituatie goed in beeld te brengen. Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Wij zoeken en waarderen iemand die ook flexibel is, eigen initiatief toont, en van aanpakken weet.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 5 augustus 2013 om 16.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s