Gezocht: Verandermanager Financiën en Inkoop

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Verandermanager Financiën en Inkoop vanaf 1 juli 2013 tot 1 juli 2014 voor 24 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

 • Leidinggeven aan het team Financiën & Inkoop (ca 22 Fte)
 • Opzetten en uitvoeren van verandertraject gericht op verdere professionalisering van het team

Ontwikkelopdracht:

 1. De behoefte aan verandering in het team Financiën & Inkoop is groot. De interne afnemers van de diensten van dit team, maar ook de medewerkers van het team, verwachten op zeer korte termijn verbetering.
 2. De doorontwikkeling van het team start vanaf dag 1: dit betekent in de analysefase de verandering al start door de inzichten die het oplevert.
 3. De analyse geeft inzicht in:
  • Welke medewerkers in staat zijn aan de ontwikkeling mee invulling te geven
  • Welke medewerkers in staat zijn mee te gaan in de ontwikkelingen
 4. Uiterlijk 2 maanden na aanvang van de opdracht een ontwikkelaanpak opleveren.
 5. De ontwikkelaanpak draagt bij aan de afdelingsbrede ontwikkeling.

Als gevolg van het terugbrengen van het aantal afdelingen in de gemeentelijke organisatie, zal per 1 juli 2013 een nieuwe afdeling Middelen ontstaan. Deze bestaat uit de voormalige afdeling Middelen en de afdeling Informatieve Diensten.
De nieuwe afdeling Middelen (ca 120 Fte) bestaat uit de volgende 6 teams; Beleid & Control, Financiën & Inkoop, P&O & BMO, Facilitair & Services, Informatievoorziening & Processen en Projecten.

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat levert binnen twee maanden een ontwikkelaanpak op voor het verandertraject, geeft maximaal 1 jaar leiding aan het team en het ontwikkelprogramma, wordt gemiddelde drie dagen per week ingezet

Eisen:

 • Ervaring met leidinggeven aan een financieel team
 • Bewezen succes met het realiseren van verandertrajecten
 • Teamspeler in de afdeling Middelen
 • Ervaring in gemeentelijke organisaties
 • Je beschikt over relevante, vergelijkbare werkervaring en kan dat door middel van een of meer referenties aantonen
 • Voldoet aan de competenties: Communiceren, Flexibiliteit, Leidinggeven, Organisatiebewustzijn, Planmatig werken, Samenwerken
 • CV beslaat maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, inclusief 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 juni om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s