Gezocht: medewerker frontoffice Publiekszaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland twee medewerkers frontoffice Publiekszaken. Een medewerker vanaf heden tot 3 augustus voor 20 uur per week. En een medewerker vanaf 8 juli tot 16 augustus 2013 voor 40 uur per week.

Functie-inhoud:

Als medewerker frontoffice Publiekszaken ben je zelfstandig werkzaam aan de Publieksbalie. Je draagt zorg voor verwerking van aanvragen van o.a. reisdocumenten en rijbewijzen, verklaringen omtrent het gedrag, verhuisaangiften, uittreksels GBA, burgerlijke stand en overige verklaringen. Bij voorkeur verricht je ook frontoffice werkzaamheden voor de themagebieden Sociale zaken, Wmo, Bouwen en Wonen en Vergunningen

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Een diploma BOP (of vergelijkbaar)
  • Minimaal 1 jaar ervaring (in de afgelopen 2 jaar) met werkzaamheden binnen een frontoffice van een gemeente op het gebied van burgerzaken
  • Minimaal 1 jaar ervaring (in de afgelopen 2 jaar) met werkzaamheden binnen een frontoffice van een gemeente op het gebied van Sociale zaken, Wmo, Bouwen en Wonen en Vergunningen
  • Minimaal 0,5 jaar ervaring (in de afgelopen 2 jaar) met de burgerzaken-applicaties van Centric
  • Minimaal 0,5 jaar ervaring (in de afgelopen 2 jaar) met de Sociale Zaken-applicaties (GWS4ALL) van Centric
  • Je beschikt over de competenties: Organiseren en plannen; Communicatieve vaardigheden; Zelfstandig kunnen werken; Zorgvuldig; Stressbestendig; Flexibel
  • CV beslaat maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, inclusief 2 referenties

Werktijden:

Functionaris 1: Maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 08.00 tot 13.00 uur. Bereidheid is gewenst om indien gewenst op woensdagavond beschikbaar te zijn.
Functionaris 2: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur. Bereidheid is gewenst om indien gewenst op woensdagavond beschikbaar te zijn.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 juni om 09.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s