Gezocht: medewerker afhandelen aanvragen WWB/IOAW

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een medewerker afhandelen aanvragen WWB/IOAW vanaf 1 mei tot 31 juli voor 32 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

De afdeling Werkportaal is per 1 mei 2013 op zoek naar een tijdelijke medewerker voor het afhandelen van aanvragen WWB/IOAW i.v.m. de toename op het gebied van aanvragen WWB.  Het gaat om een functie waarbij er enkel aanvragen worden afgehandeld, minimaal 4 per dag. De persoon dient een aanpakker te zijn, productie te kunnen draaien en om te kunnen gaan met werkdruk (targets).

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare en recente kennis van en ervaring met hert aanvraagproces binnen GWS
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare en recente ervaring met het afhandelen van aanvragen LO, rechtmatigheid
  • Recente kennis van de relevante wet- en regelgevingen (WWB en IOAW, voorliggende voorzieningen)
  • Uw CV, met motivatie en minimaal twee referenties, mag niet langer dan 7 pagina’s zijn.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 april om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s