Gezocht: consulent WWB

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Overijssel een Consulent WWB vanaf 1 juni tot 31 december 2013 voor 18 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

  • Het geven van informatie, advies en ondersteuning door: – het analyseren van de vraag van de cliënt; – het verrichten van baliewerkzaamheden;
  • Het behandelen van aanvragen (WWB, IOAW, bijz. bijstand) door: – het voeren van intakegesprekken, het verrichten onderzoek en het opstellen van rapporten en adviezen; – het opstellen van beschikkingen en het verzorgen van de bijbehorende correspondentie en administratie; – Het uitvoeren van rechtmatigheids- en doelmatigheidscontroles op verleende uitkeringen; – Het adviseren over het continueren of wijzigen van verleende uitkeringen.
  • Het begeleiden van cliënten met een uitkering door: – Het voeren van gesprekken over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt; – Het stimuleren van de cliënt om zich actief op te stellen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Consulent WWB
  • Minimaal HBO-opleiding afgerond, gericht op het vakgebied
  • Ervaring met het werken GWS4all
  • U dient over de volgende competenties beschikken:
    Klantgericht, communiceren, overtuigingskracht, flexibiliteit, zorg voor kwaliteit, samenwerken.
  • Uw CV, met motivatie en minimaal twee referenties, mag niet langer dan 5 pagina’s zijn.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 mei om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s