Gezocht: Medewerker Beleidsrealisatie cluster Opgroeien en ontwikkelen

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in de provincie Gelderland een Medewerker Beleidsrealisatie cluster Opgroeien en ontwikkelen voor 24 uur per week vanaf 10 december 2012 tot en met 31 december 2013.

Functie-inhoud:

Het team Beleidsrealisatie is onderdeel van de afdeling Realisatie. Het team werkt de strategische beleidsuitgangspunten van onze gemeente én wet- en regelgeving uit naar tactisch en operationeel beleid en zorgt dat hieraan uitvoering wordt gegeven. Het team behandelt zowel de fysiek-ruimtelijke als de sociaal-maatschappelijke vraagstukken binnen de gemeentelijke organisatie. Het team wordt  ingdeeld in drie clusters: het cluster opgroeien en ontwikkelen, het cluster samenleving en het cluster leefomgeving. Een belangrijke randvoorwaarde bij de clustering is dat de medewerkers flexibel inzetbaar zijn op meerdere taakvelden.

Het team Beleidsrealisatie, cluster Opgroeien en ontwikkelen is op zoek naar een medewerker beleidsrealisatie die per direct inzetbaar is. Je hebt een spilfunctie en biedt inhoudelijke ondersteuning bij vraagstukken in het cluster Opgroeien en ontwikkelen. Verder heb je een adviserende rol ten aanzien van de werkprocessen; je bent een ervaren sparringspartner voor de andere medewerkers van het cluster. Ondersteunen van het beleidsproces naar de uitvoering op het gebied van maatschappelijke vraagstukken zoals vraagstukken rond onderwijsbeleid, jeugdbeleid, subsidiebeleid, leerlingenvervoer en de lokale educatieve agenda.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt ruime kennis en minimaal 15 jaar ervaring op het gebied van beleidsontwikkeling en – realisatie bij maatschappelijke vraagstukken. Je bent in staat het grotere geheel en de samenhang te zien. De volgende gedragskenmerken bepalen jouw profiel: samenwerken, nemen van initiatieven, analytische vaardigheden en bestuurlijke politieke sensitiviteit. Je bent kritisch,  creatief en een “out of the box” denker binnen een cluster in ontwikkeling.

Eisen:

  • CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s)
  • Minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht
  • Aantoonbaar minimaal 15 jaar ervaring met beleidsontwikkeling op het gebied van maatschappelijke vraagstukken, zoals onderwijsbeleid, jeugdbeleid, subsidiebeleid, leerlingenvervoer en de lokale educatieve agenda. Ook ervaring met de harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzalen is gewenst
  • Aantoonbaar minimaal HBO werk en denknivo in het vakgebied van beleidsontwikkeling en  – realisatie bij maatschappelijke vraagstukken
  • Aantoonbare ervaring binnen minimaal 4 middelgrote gemeenten (>50000 inwoners).
  • Aantoonbare ervaring met subsidieregelgeving en subsidie als gericht stuurmiddel om de gemeentelijke doelen te halen
  • Aantoonbare ervaring met harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzalen en VVE beleid.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 december 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s