Gezocht: beleidsmedewerker Samenleving

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in de provincie Gelderland een Beleidsmedewerker Samenleving voor 24 uur per week vanaf 15 december 2012 tot en met 31 december 2013.

Functie-inhoud:

Het team Beleidsrealisatie is onderdeel van de afdeling Realisatie. Het team werkt de strategische beleidsuitgangspunten van onze gemeente én wet- en regelgeving uit naar tactisch en operationeel beleid en zorgt dat hieraan uitvoering wordt gegeven. Het team behandelt zowel de fysiek-ruimtelijke als de sociaal-maatschappelijke vraagstukken binnen de gemeentelijke organisatie. Het team wordt  ingdeeld in drie clusters: het cluster opgroeien en ontwikkelen, het cluster samenleving en het cluster leefomgeving. Een belangrijke randvoorwaarde bij de clustering is dat de medewerkers flexibel inzetbaar zijn op meerdere taakvelden.

Het team Beleidsrealisatie, cluster Samenleving is op zoek naar een medewerker beleidsrealisatie die per direct inzetbaar is.  Je hebt een spilfunctie en biedt inhoudelijke ondersteuning bij vraagstukken in het cluster Samenleving. Verder heb je een adviserende rol ten aanzien van de werkprocessen; je bent een ervaren sparringspartner voor de andere medewerkers van het cluster; je initieert veranderingsprocessen  ten aanzien van de doorontwikkeling WMO en SROI. Samen met de uitvoering voer je management informatie in en levert dat aan met het gebruik van SZ-navigator en participatieladder. Je ondersteunt het beleidsproces naar de uitvoering op het gebied van Inburgering, WMO en Schuldhulpverlening, neem je deel aan de werkgroep regionale werkgeversbenadering en het gemeentelijk bedrijvenloket.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt recente kennis van de WWB en WMO en minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van beleidsontwikkeling van sociaal maatschappelijke vraagstukken. Je bent in staat het grotere geheel en de samenhang te zien. De volgende gedragskenmerken bepalen jouw profiel: communiceren, samenwerken,  omgevingsgericht handelen, nemen van initiatieven, analytische vaardigheden en bestuurlijke politieke sensitiviteit. Je bent creatief; een “out of the box” denker.  Integriteit is een vanzelfsprekende eigenschap.

Eisen:

  • CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s)
  • Minimaal 1 referentie van een eerder relevant project/opdracht
  • Aantoonbaar minimaal 10 jaar ervaring met beleidsontwikkeling op het gebied van sociaal maatschappelijke vraagstukken, zoals de doorontwikkeling WMO en SROI. Samen met de uitvoering voer je management informatie in en levert dat aan met het gebruik van SZ-navigator en participatieladder. Je ondersteunt het beleidsproces naar de uitvoering op het gebied van Inburgering, WMO en Schuldhulpverlening, neem je deel aan de werkgroep regionale werkgeversbenadering en het gemeentelijk bedrijvenloket.
  • Aantoonbare HBO werk en denknivo op het vakgebied van sociaal maatschappelijke ontwikkeling en specifieke kennis van de WMO en WWB
  • Aantoonbare ervaring binnen minimaal 4 middelgrote (>50000 inwoners) gemeenten in soortgelijke functie. Aantoonbare kennis WMO en WWB

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 december 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s