Gezocht: Masterplanner Infrastructuur

KMS Overheid zoekt namens de provincie Gelderland eenMasterplanner Infrastructuur voor 24 uur per week vanaf 15 december 2012 tot en met 31 december 2013.

Functie-inhoud:

De afdeling Uitvoeren Werken (UW) is onder andere verantwoordelijk voor de realisatie en aanbesteding van projecten verbonden aan het bieden van mobiliteit in Gelderland. Concreet is de afdeling verantwoordelijk voor de realisatie van het uitvoeringsprogramma Werken aan duurzame mobiliteit van de provincie Gelderland.

De afdeling uitvoeren werken van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de voorbereiding, het projectmanagement en de uiteindelijke realisatie van wegenbouwprojecten. Taken en activiteiten die daarbij uitgevoerd worden zijn onder andere:
• Uitvoeren projectmanagement
• Uitvoeren van verkeerskundige verkenningen en leveren verkeerskundige  advisering
• Maken en/of uitbesteden van integrale ontwerpen van infrastructuur
• Uitvoeren interactieve planvorming van infrastructuur en organiseren van informatiebijeenkomsten
• Voorbereiden, begeleiden en toetsen van Milieu Effectrapportages (MER)
• Voorbereiden en realiseren grondaankopen
• Aanbesteden wegenbouwprojecten
• Opstellen eindafrekeningen
• Begeleiden uitvoering van de projecten

Functie-inhoud:
– Adviseren over preventieve en corrigerende maatregelen aan het management, projectmanagers, projectleiders betreffende de realisatie van de voortgang en prognose van de voortgang van projecten binnen de afdeling;
– Adviseren over preventieve en corrigerende maatregelen aan het management, betreffende de capaciteitsplanning voor projecten van de afdeling;
– Opstellen en verwerken van project planning en masterplanning;
– Opstellen en verwerken van de voortgangsrapportages;
– Opstellen en bijhouden van projectregistratie en archief
– Ondersteuning bij cost control en risico-analyse
– Coördinatie van de planning van ondersteunende/randvoorwaardelijke activiteiten en deze samenvoegen tot een integrale planning voor de afdeling

Waar zijn wij naar op zoek?

De masterplanner dient vooral een scherp procesmatige persoon te zijn die als belangrijke spil in het web de totale infraprojectenportefeuille van de afdeling UW overziet. De masterplanner stelt samen met de projectmanager de individuele planningen op en beheert deze. De masterplanner levert een gestandaardiseerd format aan t.b.v. masterplanner en ondersteunt projectmanager met opstellen van de planning. Vervolgens checkt de masterplanner periodiek de actualiteit van die planning. In de afstemming tussen masterplanner en projectmanager dient sprake te zijn van een positief kritische werkhouding. Op basis van de planningen heeft de masterplanner het overzicht van de ingezette capaciteit van de medewerkers per discipline.  Bij nieuwe capaciteitsclaims of extra opdrachten moet de masterplanner direct zicht hebben op de (on)mogelijkheden om de opdrachten weg te zetten.
Functie-eisen:
– HBO opleiding (WW) of vergelijkbaar, aangevuld met cursussen op het vakgebied
– Ervaring in planningsfunctie;
– Ervaring met (complexe) infrastructurele projecten;
– Logisch kunnen redeneren, creatief probleemoplossend.
– Stress bestendigheid.
– Goed kunnen communiceren en sturen op resultaat
– Ervaring met MS project en of andere planningspakketten
– Teamspeler

Eisen:

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding (WW) of vergelijkbaar, aangevuld met cursussen op het vakgebied.
  • Aantoonbare ervaring in de afgelopen drie jaar met planningstools, bijvoorkeur MS Project en aantoonbare ervaring met  ERP systemen, bij voorkeur Oracle gedurende de afgelopen drie jaar.
  • Aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar met het opstellen van complexe (meerjarige) programma en projectplanningen en trajectprogrammering. Affiniteit met procesmanagementtools
  • Brede materie-  en procesinhoudelijke kennis van het beleidsterrein mobiliteit en infrastructuur gedurende afgelopen 5 jaar.
  • Ervaring in een planningsfunctie met (complexe) infrastructurele projecten.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 28 november 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s