Gezocht: adviseur Ruimte

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Adviseur Ruimte met ingang van 2 januari 2013 tot en met 31 mei 2013 voor 32 uur per week met kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Als adviseur Ruimte ben je bezig met het actualiseren van bestaande bestemmingsplannen. Het Bestemmingsplan Buitengebied maakt een wezenlijk onderdeel uit van het werk. Verder ben je, in samenwerking met de afdeling Vergunningen en Handhaving, zelfstandig verantwoordelijk voor het opstellen van en zorgdragen voor een kwaliteitsplan voor bestemmingsplannen. Je behandelt principeverzoeken die afwijken van het geldende bestemmingsplan, inclusief de afhandeling van de bijbehorende
procedures. Tot slot ondersteun je bij ruimtelijke projecten en complexe dossiers. Je ondersteunt projectleiders maar adviseert ook rechtstreeks aan het bestuur. Samen met je collega’s  RO-adviseurs ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het gemeentelijke RO-beleid, maar ook voor de implementatie en uitvoering van provinciaal- en rijksbeleid.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Een ambitieuze collega met als achtergrond een relevante HBO-/ Bachelor-opleiding (bijvoorbeeld NHTV) en/of werkervaring is een must.
  • Kennis van het gebied, het bestemmingsplan Buitengebied en de organisatie van de gemeente Moerdijk heeft nadrukkelijk de voorkeur.
  • Zo ook een brede interesse op het taakveld van het team Ontwikkeling.
  • Belangrijke trefwoorden zijn omgevingsbewust, communicatief vaardig, gericht op samenwerken, analytisch en gestructureerd.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s