Gezocht: 4 werkmeesters Gemeente Amsterdam

KMS Overheid zoekt namens de Gemeente Amsterdam 4 werkmeesters met ingang van 1 oktober 2012 tot en met 31 december 2013 met kans op verlenging.

De afgelopen jaren worden wordt DWI steeds meer geconfronteerd met lichtverstandelijk beperkte jongeren. In principe ligt er in Nederland voldoende aanbod voor lvb jongeren. Maar niet als het gepaard gaat met gedragsproblematiek. Daarom heeft DWI besloten een specifiek project in te richten om deze specifieke doelgroep optimaal te kunnen begeleiden. Het project is nog in de opbouwfase. Zodra u begint wordt u geacht het project verder te helpen inrichten. Derhalve wordt er een hands on mentaliteit van u verwacht.

Functie-inhoud:

De werkmeester begeleidt maximaal 6 deelnemers en heeft daarbij de volgende verantwoordelijkheden:

 • Uitvoering geven aan trajectplannen en individuele scholings- en trainingstrajecten. Naast het bewaken van de trajectvoorgang, controleer je de output op kwaliteit en kwantiteit en rapporteert je hierover aan de projectleider;
 • Aansturen van uitvoering van opdrachten rekening houdend met planning en coördinatie van de uit te voeren werkzaamheden;
 • Toezien op naleving van veiligheidsvoorschriften, instructies en juist gebruik van materialen en arbeidsmiddelen;
 • Plegen van gedragsinterventies op het gebied van disciplinering van de deelnemers, je fungeert daarbij als trainer/begeleider;
 • Schriftelijk adviseren over trajectbegeleiding, vervolgtrajecten of plaatsing in een baan;
 • Houden van voortgangsgesprekken

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken in totaal vier stevige persoonlijkheden die in staat zijn om overwicht te bieden aan jongeren met gedragsproblemen. Daarbij gaat het om top 600 jongeren met lvb indicatie. De jongeren worden gedurende vier dagen per week begeleid op onze nieuwe locatie Vinkebrug. Vanwege de complexe doelgroep is DWI op zoek naar doorzetters met een natuurlijk overwicht.

Eisen:

 • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO-opleiding
 • Vanwege de complexe doelgroep en de risico’s zoeken wij kandidaten met arbeidsverleden bij Defensie of Justitie en een stevige persoonlijkheid hebben, zowel mentaal als fysiek
 • U voegt minimaal één referentie toe van werkervaring binnen Justitie of Defensie.
 • De kandidaat beschikt over een geldig Nederlands rijbewijs
 • Het CV beslaat maximaal 5 pagina’s
 • U bent 36 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4 dagen per week
 • U bent per 01 oktober beschikbaar tot 31 december 2013 met een optie op verlenging
 • U heeft aantoonbare ervaring met de doelgroep of vergelijkbaar moeilijk handelbare doelgroepen. Deze ervaring van minimaal één jaar achtereenvolgend, dient duidelijk beschreven te staan in het CV en de referentie.
 • Deze opdracht wordt uitgevoerd op een nieuwe locatie ‘Vinkebrug’ net buiten Amsterdam. De kandidaat dient op eigen gelegenheid deze locatie te kunnen bereiken. Opmerking: Werkmeesters gaan busjes berijden, het is nog niet zeker waar deze bussen worden geparkeerd.
 • U kunt aantonen dat u in staat bent de juiste afwegingen te maken bij risicovolle situaties. Uit het CV en/of een praktijkbeschrijving moet blijken dat u ook daadwerkelijk de benodigde bagage heeft. Deze praktijkbeschrijving dient als bijlage te worden aangeleverd.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 1 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s