Gezocht: Klantmanager Sociale Zaken

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Klantmanager Sociale Zaken met als specialisme reïntegratie met ingang van 1 oktober tot en met 31 december 2012 voor 32 uur per week met kans op verlenging met wellicht een jaar.

Functie-inhoud:

Het betreft een functie als klantmanager met als specialisme reintegratie. Een onderdeel van het werk is ook het behandelen van diverse inkomensaspecten. Bij de huidige invulling is dus kennis van zowel reïntegratie als de WWB een vereiste.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • afgeronde HBO-opleiding
  • aantoonbare kennis en ervaring als Klantmanager Sociale Zaken bij een gemeente
  • aantoonbare kennis en ervaring met reïntegratie van klanten van de sociale dienst
  • kennis en ervaring met de WWB
  • kennis en ervaring met GWS4ALL
  • je beschikt over de competenties: Klantgerichtheid, Aanpassingsvermogen, Kwaliteitsgericht, Mondeling uitdrukkingsvaardigheid, Luisteren, Organisatiebewustzijn, Probleemanalyse, Schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid en Stressbestendigheid

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 02 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s