Gezocht: teamleider openbaar gebied

KMS Overheid zoekt namens gemeente Weert in Limburg een Teamleider Openbaar Gebied voor 36 uur per week vanaf 1 augustus tot en met 31 december 2012 kans op verlenging met 1×6 maanden.

Functie-inhoud:

Algemeen.   Binnen de afdeling Openbaar Gebied van de sector Ruimte ligt de verantwoordelijkheid voor beheer en onderhoud van de fysieke openbare ruimte van de gemeente Weert. Je moet daarbij denken aan bovengrondse en ondergrondse infrastructuur, groen en recreatieve voorzieningen, riolering en waterhuishouding, technische installaties, riolering en waterhuishouding, straatreiniging en afvalinzameling. Binnen de afdeling Openbaar Gebied versterken we het leidinggevend kader om gezamenlijk de uitdagende ambities van Weert in te vullen. Voor het geografisch gebied Weert Zuid zoeken we een teamleider die verantwoordelijkheid neemt voor de openbare ruimte gelegen in het zuiden van Weert.

Context.   Weert is een stad in het groen. De gemeente kenmerkt zich door een grotere stadskern, kerkdorpen en een groot buitengebied. Het landelijk en het stedelijk gebied hebben ieder hun eigen dynamiek, mogelijkheden en kwaliteiten. In Weert willen we die mogelijkheden maximaal benutten de dynamiek stimuleren en de kwaliteiten versterken. Daarbij willen we de visie doorontwikkelen op een schone, hele en veilige stad met een aantrekkelijk buitengebied.

Waar zijn wij naar op zoek?

De kandidaat beschikt over de vaardigheden en competenties: passie, extern gericht en dienstverlenend, resultaatgericht en transparant, flexibel en ondernemend en samenwerkingsgericht. Hij of zij heeft een mensgerichte stijl van leidinggeven, geeft een heldere en duidelijke aansturing; moet goed kunnen analyseren, integraal werken, moet zich bewust zijn van omgeving en pro- actief handelen en heeft brede kijk op relevante beleidsterreinen; is goed geïnformeerd over maatschappelijke en politieke omgevingsfactoren en kan deze kennis effectief benutten; kan helder en compact formuleren en is zowel schriftelijk als mondeling sterk in presentatie/ advisering.

Eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding
  • Kennis inzake het opstellen van werkprogramma’s en werkplanningen
  • Gedegen financiele kennis/inzicht in de gemeentelijke begroting
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het leidinggeven aan een buitendienst
  • Aantoonbare ruime projectervaring met het (onderzoeken tot) uitbesteden van taken
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een gemeente met de omvang van de gemeente Weert
  • Ervaring met het integraal adviseren aan het management

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 4 juli 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s