Gezocht: medewerker BAG

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Medewerker BAG voor 8 uur per week (op dinsdag of donderdag) vanaf 1 augustus tot en met 31 december 2012 kans op verlenging.

Functie-inhoud:

Tegenwoordig moeten alle gemeentes in Nederland de informatie over adressen en gebouwen in hun gebied hebben vastgelegd in een apart registratiesysteem. Dit is het gevolg van een nieuwe wet, de BAG (Basisregistratie van Adressen en Gebouwen). Het doel van deze wet is om alle informatie over adressen en gebouwen voor zowel de interne organisatie als voor de andere overheidsinstanties inzichtelijk te maken. De voornaamste werkzaamheden zijn het bijhouden van de gemeentelijke basisregistraties adressen en gebouwen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Afgeronde MBO opleiding
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als BAG medewerker
  • Kennis van het systeem Civision adressen en gebouwen
  • Afgeronde cursus en/of opleiding BAG
  • Beschikbaar voor een eventueel gesprek op woensdagmiddag 4 juli

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 juli 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s