Gezocht: consulent Inburgering

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een Consulent Inburgering vanaf 12 maart 2012 tot en met 1 maart 2013 voor 16 uur per week, verdeeld over minimaal 3 dagen (met optie tot verlenging van 2 x 6 maanden).

Functie-inhoud:

Voor het team WIZ zijn we op zoek naar een enthousiaste Consulent Inburgering. Je gaat aan de slag met de begeleiding van cliënten die een inburgeringstraject volgen en bent verantwoordelijk voor het hele traject; van acquisitie (zelf vinden van plichtige en vrijwillige inburgeraars) en de intake, tot het plaatsen van de inburgeraar in traject, nazorg en opstellen van rapportages.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Ervaring met GWS4ALL en met Portal Inburgering
  • Kennis van de Wet Inburgering en Wet Werk en Bijstand
  • Aantoonbare ervaring met de doelgroep (minimaal 3 jaar ervaring in de laatste 6 jaar, bij voorkeur in een gemeentelijke organisatie)
  • Afgeronde opleiding op (minimaal) HBO-niveau
  • Kennis van verschillende talen (bijvoorbeeld Engels, Frans, Duits, Arabisch)
  • De kandidaat beschikt over de volgende competenties: goede sociale en communicatieve vaardigheden, vlot schriftelijke rapportages en beschikkingen kunnen opstellen, zelfstandige en pro-actieve werkhouding, praktisch en doelgericht, in staat om interne en externe netwerk te onderhouden.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 2 maart 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s