Gezocht: medewerker bezwaar en beroep

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Flevoland een medewerker bezwaar en beroep vanaf heden voor een periode van 2 maanden voor 36 uur per week (met optie tot verlenging van 3 x 1 maand).

Functie-inhoud:

De afdeling Werk, Inkomen en Zorg levert een bijdrage aan het zelfstandig bestaan van de burgers van de gemeente. De afdeling bestaat uit vijf teams, waaronder het team bedrijfsondersteuning. Binnen de afdeling zijn we op zoek naar een medewerker Bezwaar & Beroep. We zoeken een ervaren jurist die over voldoende ervaring beschikt in de sociale zekerheid. Je hebt aantoonbare ervaring met de behandeling van bezwaar en beroep, en bent communicatief sterk.

Waar zijn wij naar op zoek?

  •  Afgeronde opleiding op (minimaal) HBO-niveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de sociale zekerheid gedurende de afgelopen 10 jaar
  •  Minimaal 3 jaar ervaring met de behandeling van bezwaar en beroep op het terrein van de WWB gedurende de afgelopen 5 jaar
  • De kandidaat dient te beschikken over de competenties Resultaatgericht en Communicatief sterk.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 24 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s