Gezocht: beleidsmedewerker Toerisme en Recreatie

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Venlo een Beleidsmedewerker Toersime en Recreatie vanaf 8 maart 2012 tot en met 31 augustus 2012 voor 32 uur per week (met optie tot verlenging van 6 maanden).

Functie-inhoud:

De opdracht bestaat in ieder geval uit:

 • het opstellen van beleidsregels op het gebeid van verblijfrecreatie (en daarbinnen specifieke over Bed en Breakfast en permanente bewoning);
 • accountrol voor verblijfsrecreatie (aanspreekpunt voor initiatiefnemers);
 • het mee opzetten van wandelroutestructuren;
 • het overleggen met collega-overheden en het oppakken van daaruit voortkomende actiepunten op het vlak van verblijfsrecreatie en routestructuren.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een resultaatgerichte en ondernemende persoon die zelfstandig kan opereren. Je beschikt over relevante kennis op het beleidsterrein Toerisme & Recreatie en je kent het toeristisch werkveld en profiel van de gemeente. Met behulp van je goede contactuele vaardigheden ben je in staat het beleid van de gemeente overtuigend uit te dragen. Je staat opeen voor veranderingen en signalen van buiten (omgevingsbewustzijn) en kunt hier flexibel op inspringen. Met je werkervaring in een beleids(ondersteunende) functie, ben je in staat om zelfstandig zowel ambtelijk als bestuurlijk contacten te leggen. Ook kun je zelfstandig bestuurlijke stukken schrijven. Je taken zijn zowel beleidsvorming als beleidsuitvoering.

Eisen:

 • WO-diploma
 • minimaal HBO-opleiding afgerond en HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in beleidsfuncties of beleidsondersteuning binnen gemeentelijke organisatie
 • Aantoonbare kennis van het toeristisch werkveld in Limburg
 • Aantoonbare kennis van het toeristisch werkveld in Venlo
 • Aantoonbare kennis op het beleidsterrein Toerisme en Recreatie
 • Aantoonbare ervaring als gesprekspartner met externe partijen in het werkveld Toerisme en Recreatie.
 • Aantoonbare ervaring met het schrijven van bestuurlijke stukken
 • Gedegen kennis van de Duitse taal in woord en geschrift

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 februari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s