Gezocht: aankomend registeraccountant, junior auditor

websiteHolland Talent Group zoekt namens een opdrachtgever in Brabant een Aankomend Registeraccountant, startend in de functie Senior Trainee Audit.

Functie-inhoud:

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de jaarrekeningcontroles bij klanten onder aansturing van een supervisor of rechtstreeks voor een accountant. Tevens ben je betrokken bij interim controles.
Bij het uitvoeren van je werkzaamheden staat het werken in teamverband centraal.  Je verzorgt sturing en begeleiding aan assistenten bij balanscontroles en interim controles. Samen met de supervisor dan wel accountant ben je het directe aanspreekpunt voor de klant.
Hierdoor heb je direct de verantwoordelijkheid die bij je past!

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Een afgeronde HEAO-AC of universitaire opleiding
  • Je bent bezig met de opleiding tot registeraccountant
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is zeer belangrijk, omdat je veel contact met klant hebt.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s