Gezocht: Financieel adviseur

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in West-Brabant een Financieel adviseur voor 36 uur per week vanaf 28 april 2014 april tot 28 april 2015.

Functie-inhoud:

Je adviseert en ondersteunt de directie en het management bij de uitvoering van hun integrale managementtaken op het gebied van financiële vraagstukken. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de planning & controlcyclus (begroting, jaarrekening, bestuursrapportages, kadernota en marap).

Verder lever je een inhoudelijke bijdrage aan het actueel houden van het financieel concernbeleid.

De budgethouders worden door jou begeleid om te komen tot een goede (financiële) bedrijfsvoering. Je adviseert de teams op financieel vlak bij het tot stand brengen van adviesnota’s voor het college van B&W en voorstellen voor de gemeenteraad. Tot slot neem je deel aan multidisciplinaire projecten op de diverse beleidsterreinen van de gemeente en stel je implementatievoorstellen op die je coördineert, begeleidt en bewaakt in de uitvoering.

In een speelveld met tegengestelde belangen laat je je niet uit het veld slaan en lever je op creatieve wijze een bijdrage aan het bereiken van de prioriteiten van de gemeente. Verder heb je een sterke persoonlijkheid, ben je een flexibel, een assertieve/proactieve adviseur, een teamspeler en resultaatgericht. Bovenal ben je enthousiast en gedreven in wat je doet.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO+ niveau (financieel-economisch).
  • Bijzondere affiniteit en ervaring met financiën, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie.
  • Zeer goed ontwikkelde competenties en vaardigheden op het gebied van klantgerichtheid, omgevingsbewustzijn, communicatie, integriteit, resultaatgerichtheid.
  • je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 april 2014 om 14.30 uur.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s