Gezocht: Projectleider Participatiewet

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Flevoland een Projectleider Participatiewet voor 16-24 uur per week vanaf eind april tot eind december 2014.

Functie-inhoud:

Voor het project Participatiewet zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectleider die onze projectgroep Participatiewet komt versterken. Als projectleider krijg je o.a. de verantwoordelijkheid voor projecten en werkzaamheden binnen het domein van de Participatiewet maar dit kan ook in het brede sociale domein zijn. Denk aan onderwerpen als voorbereiding komst van de Wajongers (doelgroep met vaak grote afstand en andersoortige problematiek) of het instrument loonwaardebepaling. Maar ook aan de opstart/inrichting van het proces (pilot) rondom 1 plan, 1 gezin (bij multiproblematiek) in samenhang met de andere twee transities (Jeugd en AWBZ) of het maken van slimme verbindingen tussen Participatiewet en AWBZ bij inkoop (arbeidsgerelateerde) dagbesteding. 

Je verricht ondersteunende activiteiten voor de projectleider, bent lid van de projectgroep en adviseert waar nodig mede over het beleid binnen de participatiewet. Je werkt bij de uitvoering van de projecten nauw samen met de afdeling Sociale zaken. Werkzaamheden vinden plaats onder verantwoordelijkheid van de projectleider Participatiewet binnen het programmabureau.

 • Beleidswerkzaamheden in het kader van de transitie Participatiewet;
 • Opstarten en leiden van projecten/pilots binnen het project Participatiewet/Sociaal Domein;
 • Enthousiasmeren en verbinden van mensen;
 • Proactief acteren en zelfsturend zijn op doel en resultaten;
 • Breed adviseren ontwikkelingen binnen het vakgebied Participatiewet;
 • Adviseren over o.a Wajong, instrumenten verdiencapaciteit, multiproblem;
 • Pro-actief contacten onderhouden met de afdeling Sociale Zaken

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in de eigenschappen: initiatiefnemer, flexibel, oplossingsgericht en stressbestendig. Je moet goed kunnen samenwerken, communiceren zowel met de doelgroep als externe partners en interne collega’s. Bovendien ben je in staat tot het schrijven in heldere en begrijpelijke taal.

Eisen:

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar met beleidsmatige werkzaamheden voor WWB/Participatiewet (AWBZ is pré)
 • Minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jaar met projectleiderschap en projectmatig werken
 • Minimaal 7 jaar werkervaring in de afgelopen 10 jaar bij overheidsorganisatie of adviesbureau
 • Aantoonbare ervaring met beleidsterreinen WWB/ Participatiewet/Wajong, met het opstellen van beleid WWB/Participatiewet, met projectmanagement en projectmatig werken, met aansturen van project- en werkgroepen, met opzetten en succesvol uitvoeren van pilots en met het denken in en opstellen van processen.
 • je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 22 en 24 april 2014 ‘s ochtends.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 15 april 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s