Gezocht: HRM-adviseur

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Flevoland een HRM-adviseur voor 24 uur per week vanaf begin mei 2014 april tot 31 december 2015.

Functie-inhoud:

Je adviseert het management op inhoudelijke en strategische HR vraagstukken en je vervult een rol van business partner en beleidsadviseur. Je voert beleidsontwikkelingstrajecten uit en je hebt de regie op de implementatie. Ruime ervaring als HRM-adviseur binnen een veranderende politiek-bestuurlijke omgeving is nodig. Je werkt in een team met zes collega’s (HRM advies, beleidsmedewerker en personeels- en salarisadministratie) en een HBO stagiair. We houden rekening met interesses, capaciteiten en ontwikkelingsperspectief van jou en de collega’s.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Strategisch en tactisch adviseren van de managers. Je draagt zo bij aan de professionalisering van het leiderschap in de organisatie. Je geeft praktische invulling aan de visie op HRM en draagt bij de dagelijkse investering in medewerkers. De afdelingen die je gaat adviseren zitten volop in verandering. De projecten binnen het Sociale Domein en Dienstverlening (ontwikkeling KCC) vinden vooral hier plaats.
  • het mede ontwikkelen, formuleren en vertalen van beleid en beleidsdoelstellingen en prioriteiten;
  • het adviseren over beleidsontwikkelingen en wijze van uitvoering/ toepassing.

Wij bieden een team dat volop in ontwikkeling is, met veel uitdagingen een gevarieerd takenpakket. Er zijn veel ontwikkelingen in de organisatie waarin HRM adviseurs partner en adviseur zijn. We zitten in een afrondende fase van de strategische HRM agenda 2010-2014 en staan aan de vooravond een investeringsprogramma aansluitend hierop met behulp van Investors in People. We vormen ons steeds meer een beeld van de toekomstige organisatie en de betekenis hiervan voor onze (toekomstige) medewerkers.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een energieke collega die analytisch en gedreven is en beschikt over overtuigingskracht en empatisch vermogen. Je bent in staat om, vanuit je HRM-expertise, een inspirerende bijdrage te leveren, aan de projecten binnen de afdelingen. Een stevige adviseur en goede gesprekspartner met visie en uitstekende communicatieve vaardigheden. Een collega die zich snel kan ontwikkelen tot een zelfstandige HRM-adviseur en die open staat voor feedback en graag wil leren. Je moet goed kunnen samenwerken en communiceren. Je gaat werken in een zelfsturend team, waarbij van jou wordt verwacht dat je teamgericht kunt werken.

Eisen:

  • Je beschikt over een relevante, gerichte opleiding op het HRM vakgebied
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 6 jaar in een vergelijkbare functie, bij sterke voorkeur opgedaan bij een gemeente
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 6 jaar met projectmatig werken
  • Aantoonbare ervaring met organisatie-/ gedragsverandering
  • je CV beslaat maximaal 5 pagina’s en bevat minimaal 2 relevante en recente referenties

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 6 mei 2014.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 25 april 2014 om 12.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s