Gezocht: medewerker handhaving sociale zekerheidswet

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Drenthe een medewerker handhaving sociale zekerheidswet voor 36 uur per week per 29 oktober 2012 tot 26 april 2013 vanwege de politieke opdracht om extra in te zetten op het handhaven van de sociale zekerheidswet- en regelgeving.

Functie-inhoud:

  • Je richt je op het voorkomen, vaststellen en beëindigen van onrechtmatige bijstandsverlening;
  • Je verricht (preventieve) onderzoeken naar misbruik en oneigenlijk gebruik met betrekking tot de door Sociale Zaken uit te voeren sociale zekerheidswet- en regelgeving;
  • Je legt de resultaten van het onderzoek vast in rapportages en het registratiesysteem;
  • Je geeft voorlichting aan, adviseert en ondersteunt de medewerkers van het primaire proces betreffende preventie en controle in het kader van handhaving;
  • Je onderhoudt en bouwt aan een netwerk ter zake van effectieve handhaving

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Afgeronde HBO opleiding op sociaal of juridisch gebied, aangevuld met een afgeronde BOA opleiding. Of je beschikt over een politiediploma
  • Specialistische kennis op het gebied van Sociale zaken uit te voeren wet en regelgeving, specialistische kennis van WWB
  • Minimaal 3 jaar actuele werkervaring met de genoemde werkzaamheden in het functieprofiel
  • Aantoonbare werkervaring met Liaan, SZWnet en Corsa
  • Er wordt voldaan aan de beschikbaarheideisen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s