Gezocht: Ondersteunend medewerker frontoffice Gemeente

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Utrecht een Ondersteunend medewerker frontoffice met ingang van 22 oktober 2012 tot 22 oktober 2013 voor 20-25 uur per week.

Functie-inhoud:

Als ondersteunend medewerker frontoffice werk je bij de afdeling Vergunningen en Handhaving in een bij tijd en wijle hectische unit. De nadruk ligt hierbij op praktische zaken als plannen van vergaderingen, maken van balieroosters en ondersteunen van medewerkers op de afdeling, het onderhouden van de website/bekendmakingen, het inboeken van ingediende aanvragen in SquitXO en het printen en plotten van digitaal ingediende aanvragen Wabo. Ook beantwoord je vragen aan de telefoon en verricht je (eenvoudige) baliewerkzaamheden, zoals het geven van informatie over bestemmingsplannen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een collega met ervaring met administratieve werkzaamheden en ervaring in de omgang met klanten. Je hebt ervaring in het werken in teamverband en voelt je thuis in een klantgerichte omgeving. Je weet goed prioriteiten te stellen en bezit over goede contactuele vaardigheden.

Eisen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in een klantgerichte omgeving
  • Minimaal MBO-opleiding afgerond
  • Minimaal 1 jaar ervaring met het werken bij een gemeente
  • De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken: zelfstandig, klantgericht, zorgvuldig, flexibel en stressbestendig.
  • CV bestaat uit maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 16 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s