Gezocht: projectleider Het Nieuwe Werken

KMS Overheid zoekt namens de gemeente Deventer een Projectleider Het Nieuwe Werken vanaf 26 augustus 2012 tot 26 februari 2013 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 2×3 maanden.

Functie-inhoud

De projectleider/manager heeft tot taak een aantal (deel) projecten te coördineren die tot doel hebben de nieuwe technische infrastructuren te realiseren en in beheer te laten nemen door de afdeling ICT beheer.

Met dit project vervangt de opdrachtgever haar technische infrastructuur, globaal bestaat het project uit de volgende onderdelen : • Onderzoek van eisen- en wensen; • Aanbesteden / vervangen MS Windows pc infrastructuur; • Aanbesteden / vervangen server infrastructuur; • Aanbesteden / vervangen backup / storage infrastructuur

De projectleider/-manager:
1. Is belast met c.q. verantwoordelijk voor de intake van het (de) project(en).
2. Is belast met het bewaken en aansturen van de samenhang van projecten die uitgevoerd worden binnen het zelfde domein, tijdsbestek en organisatieonderdeel.
3. Is verantwoordelijk voor de afspraken op het gebied van de aanpak van beheersaspecten (tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie, fasering) en resultaten van het project, (verwoord in een projectplan) en draagt zorg voor de uitvoering van het project.
4. Is verantwoordelijk voor een zorgvuldige afronding van het project en borging in de staande organisatie (beheer).

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • Via CV aantoonbaar minimaal een afgeronde opleiding HBO Informatica
  • Via CV aantoonbaar een afgeronde opleiding Projectmanagement IPMA of Prince II
  • Via CV aantoonbaar minimaal vijf jaar ervaring met het toepassen van IPMA of Prince II
  • Via CV aantoonbaar minimaal vier jaar ervaring als projectleider met infrastructuur projecten, Aantoonbare ervaring (minimaal 6 jaar) in het managen van projecten
  • Via CV aantoonbaar minimaal drie jaar ervaring als projectleider met (decentrale) overheden
  • Via CV aantoonbaar minimaal vier jaar ervaring als projectleider in het uitvoeren van projecten binnen het domein van informatievoorziening, implementatie van software en technische infrastructuren
  • Technische achtergrond op infrastructuur met Linux, Windows, VMware, SAN, gangbare Databases (Oracle,SQL), actieve en passieve infrastructuurcomponenten (Cisco)
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met beheerorganisaties en ITIL
  • Vaardigheid met veranderingen in organisaties, met name de invoering van ICT-hulpmiddelen in gebruikersorganisaties en de volledige borging van het beheer (technisch en functioneel)
  • Vaardigheid in het verzekeren van de benodigde condities, noodzakelijk voor de uitvoering van projecten (managementsteun, financiën, personele capaciteit) en het omgaan met onzekerheden hierin

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com)

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 27 augustus 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s