Gezocht: communicatieadviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Noord-Limburg een communicatieadviseur vanaf 3 september 2012 tot 1 februari 2013 voor 24 – 28 uur per week met optie tot verlenging met 1×6 maanden.

Functie-inhoud:

Wegens drukte zijn wij met spoed op zoek een Adviseur Communicatie die snel zelfstandig aan de slag kan. Het betreft werkzaamheden op allerlei niveaus zoals het adviseren van burgemeester en wethouders, persvoorlichting, het opstellen van communicatieplannen, maar ook het maken van nieuwsbrieven en folders.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Minimaal afgeronde HBO/universitaire opleiding
  • Afgeronde opleiding communicatie
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de gevraagde werkzaamheden binnen de gemeentelijke overheid
  • Direct inzetbaar en weinig tot geen begeleiding nodig
  • Woonachtig binnen een straal van 50 km van Panningen

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 augustus 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s