Gezocht: Beleidsmedewerker Jeugd, Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Beleidsmedewerker Jeugd, Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk voor 34 uur per week vanaf 22 september tot en met 31 december 2014, met kans op verlenging met 6 maanden.

Functie-inhoud:

 • Je begeleidt en stuurt op beleidsvorming rond peuterspeelzaalwerk, kinderopvang, voorschoolse voorzieningen op basis van actuele landelijke ontwikkelingen harmonisatie Peuterspeelzaalwerk.
 • Je faciliteert daarbij nadrukkelijk nieuwe samenwerkingsvormen van partners en schoolbesturen in de realisatie van genoemde onderdelen van het lokale jeugdbeleid.
 • Je stuurt op financiering en uitvoering van gemeentelijke doelen Peuterspeelzaalwerk en zorgt voor correct en tijdig beoordelen, beschikken en afrekenen van subsidies en uitvoeringsovereenkomsten van betreffende Stadspartners.
 • Je stuurt op en ondersteunt de registratie van aanmeldingen of wijzigingen in gegevens kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderbureaus in het Landelijk Register door collega’s.
 • Je stuurt op en draagt zorg voor toezicht en handhaving kwaliteit van kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderbureaus, waaronder controle en inspecties van alle locaties door de GGD.
 • Binnen het werkpakket vallen ook diverse aanverwante werkzaamheden, waaronder we redactie alsmede het leveren van bijdrage aan aanverwante beleidsontwikkeling binnen de gemeente.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Je bent academisch geschoold
 • Je hebt strategische, juridische en financiële kennis en onderhandelen is je niet vreemd, je hebt een antenne voor innovatie.
 • Je hebt minimaal 1 a 2 jaar ervaring binnen het beleidsterrein Jeugd, in het bijzonder Peuterspeelzaalwerk, Kinderopvang en Voorschoolse voorzieningen en actuele ontwikkelingen op dit vlak.
 • Je hebt ervaring met het werken binnen een gemeentelijke organisatie en een politiek bestuurlijke omgeving.
 • Je bent zelfstandig, weet je snel in team en werkzaamheden in te werken, bent initiatiefrijk, gericht op samenwerking en het behalen van resultaat.
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 22 augustus 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s