Gezocht: administratief medewerker (GWS4all)

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een administratief medewerker binnen de teams Zorg en Inkomen voor 36 uur per week vanaf 17 februari voor 6-12 maanden.

Functie-inhoud:

Als administratief medewerker maak je deel uit van de teams Zorg en Inkomen. Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken van digitale klantdossiers in Corsa en het boeken van aanvragen en mutaties in GWS4ALL. Ook draag je zorg voor de archivering, postverwerking en stel je je beschikbaar voor andere voorkomende (algemene) administratieve taken en kleinere projecten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

  • MBO (niveau 4)  werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de laatste 5 jaar met GWS4ALL en Corsa
  • Aantoonbare ervaring met MS Office
  • In bezit van eigen vervoer en maximaal 30 minuten reistijd naar Monster of Naaldwijk
  • Je bent een echte teamspeler die niet bang is om initiatief te nemen. Je schakelt snel in een hectische omgeving zonder je accuratesse en klantgerichtheid te verliezen. Je hebt een dienstverlenende instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • CV is opgesteld in het Nederlands en bevat minimaal 2 referenties.

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 14-2-2014 van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 12 februari 2014 om 16.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s