Gezocht: beleidsmedewerker Financiën

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een beleidsmedewerker Financiën vanaf 2 september 2013 tot 28 februari 2014 voor 24 uur per week met kans op verlenging met 2×6 maanden.

Functie-inhoud:

 • Je bent verantwoordelijk voor de opzet en implementatie van het financiële beleid van de gemeente
 • Je bent strategisch en inhoudelijk adviseur op je vakgebied voor het gemeentebestuur en in het bijzonder de wethouder financiën
 • Je bent een belangrijke verbindende schakel tussen de Leiderdorpse organisatie en het Servicepunt71 voor het financiële beleidsterrein
 • Je houdt het overallbeeld over de huidige en toekomstige financiële situatie van de gemeente Leiderdorp scherp. En houdt toezicht op de kwaliteit van de planning en controlproducten.
 • Je hebt veel contact met collega’s uit de omliggende gemeenten bij het gezamenlijk vormgeven van financieel beleid en aanpakken van financieële beleidsvraagstukken

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • WO werk- en denkniveau
 • Kennis van het Besluit Begroting & Verantwoording (BBV wetgeving)
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Sterk ontwikkelde adviesvaardigheden met minmaal 4 jaar gemeentelijke financiële advieservaring
 • Ervaring als strategisch adviseur in kleine en middelgrote gemeenten
 • Ervaring met het werken met een Shared Service Center
 • Overtuigingskracht
 • Ervaring met netwerken

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 21 juli 2013 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan KMS Overheid kenbaar te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s