Gezocht: adviseur Verkeer en Vervoer

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in West-Brabant een adviseur Verkeer en Vervoer voor 30 uur per week vanaf 1 november 2012 tot 1 maart 2013.

Functie-inhoud:

De opdracht bestaat uit het voorbereiden en opstellen van het nieuwe Verkeer- & Vervoerplan. Daarnaast wordt van de adviseur verwacht dat hij/zij meedraait in de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Het gaat vooral om advisering bij verkeersstructuren en stedelijke ontwikkelingen, advisering aan de wethouder over regionale ontwikkelingen, aansturen van Parkeerbeheer, opdrachten opstellen voor de afdeling Openbare Ruimte en het coördineren van de vraag- en klachtbehandeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je hebt uiteraard relevante ervaring op dit terrein en kunt dat in de vorm van een referentie laten zien
  • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond
  • Bekend zijn met wat er speelt in Bergen op Zoom, een beeld hebben van het vakgebied parkeren en kennis hebben van verkeersmodellen worden als pré gezien
  • Je beschikt over de competenties: Mondeling uitdrukkingsvaardigheid, Adviesvaardigheid, Communiceren, Integriteit, Organisatiebewustzijn, Samenwerken, Verantwoordelijkheid

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

KMS Overheid maakt deel uit van de Holland Talent Group (www.hollandtalentgroup.com).

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief twee referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@kmsoverheid.nl  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 23 oktober 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s