Gezocht: financieel adviseur

KMS Overheid zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Financieel adviseur voor 24 uur per week vanaf 13 juni 2012 tot 13 augustus 2012 met kans op verlenging met 1 maand.

Functie-inhoud:

  • Je ondersteunt de integraal manager bij de bevordering en bewaking van de doel- en rechtmatigheid van processen en beheer van afdelingen, bij de efficiënte inzet van middelen
  • Je rapporteert aan de klant m.b.t. financieel economische aspecten van voorstellen
  • Je ondersteunt de integraal manager met betrekking tot de P&C cyclus (perspectiefnota, begroting, bestuursrapportage en jaarrekening)
  • Je vertaalt ontwikkelingen in voorstellen en programma´s in financiële zin, zoekt draagvlak voor strategieën en presenteert effecten en beleidsdoelstellingen
  • Je voert werkzaamheden uit binnen de financiële kaders die gesteld zijn vanuit het concern
  • Je adviseert over en ontwikkelt beleid op meerdere complexe en brede vakgebieden op breder managementniveau
  • Je zorgt voor organisatiebrede afstemming en samenhang ten aanzien van vraagstukken en processen die tactisch en strategisch zijn van aard

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je hebt een opleiding afgerond op HBO/WO niveau en minimaal 3 jaar ervaring hebt op het (financieel) adviesvlak bij een kleine gemeente.
  • Je bent een proactieve collega die vanuit financiële deskundigheid klantgericht kan adviseren. Je bent in staat makkelijk contacten aan te gaan, je analyses monden uit in een goed advies. Je bent sensitief maar je kunt tegelijkertijd je rug rechthouden.
  • De gemeente vraagt een persoonlijke introductie en motivatie ten aanzien van de functie

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar:   vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 10 juni 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s