Gezocht: Concerncontroller

websiteHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Concerncontroller voor 36 uur per week van 1 september 2014 tot 1 juni 2015 met kans op verlenging met 4 maanden.

Functie-inhoud:

 • Controlling bedrijfsvoering (vnl. financiële control).
 • Herinrichting proces Planning en Control.
 • Ondersteuning van het verbeterproces financiële sturing.
 • Adviseur van het Bestuur, Gemeentesecretaris en DMT.
 • Toetsing van bestuursvoorstellen.
 • Leveren van bijdrage aan organisatieontwikkeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • U beschikt over een HBO+/WO-diploma, bij voorkeur op financieel-economisch gebied.
 • U hebt brede kennis en ervaring op het gebied van bestuurlijke, functionele en organisatorische verhoudingen binnen de gemeentelijke overheid.
 • U heeft minimaal 5 jaar succesvolle en relevante werkervaring in een adviseursrol in een politiek-bestuurlijke omgeving.
 • U heeft uitstekende sociale vaardigheden voor het beïnvloeden van meningen, het creëren van draagvlak voor (beleids-)veranderingen en voor het functioneel leiding geven aan multi-disciplinaire projecten.
 • U heeft uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor het ontwikkelen, formuleren en presenteren van onder andere beleidsscenario’s, beleidsadviezen en besturingsadviezen.
 • U staat open voor ideeën van anderen en opereert zonder uw eigen visie centraal te stellen

 

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 13 augustus 2014 om 23.59 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s