Gezocht: Financieel Adviseur Sociaal Domein

cropped-htg_htg.jpgHolland Talent Group zoekt namens een gemeente in Zuid-Holland een Financieel Adviseur Sociaal Domein voor 36 uur per week van 26 augustus 2014 tot 25 augustus 2015. Gemeente heeft de voorkeur voor een deta-vast constructie voor een periode van 12 maanden, waarna de mogelijkheid bestaat om in dienst te treden van de gemeente.

Functie-inhoud:

De afdeling Financiën is ook volop betrokken bij de komende decentralisaties. De zorgtaken die naar de gemeenten toe komen, vormen een nieuw beleidsterrein voor de gemeente. Ook de financiële werkzaamheden binnen de gemeente veranderen hierdoor. Als gevolg van de decentralisaties heeft de afdeling Financiën behoefte aan een financieel adviseur met een sterke affiniteit met het Sociaal Domein. Deze financieel adviseur legt verantwoording af aan het afdelingshoofd van Financiën, maar zal gezien de nadruk op het Sociaal Domein nauw samenwerken met het afdelingshoofd van Maatschappelijk Beleid en de coördinatoren binnen de afdeling Maatschappelijk Beleid.

De werkzaamheden bestaan uit o.a.:

 • Het gevraagd en ongevraagd advies en ondersteuning geven aan budgethouders en beleidsmedewerkers binnen het Sociaal Domein van de gemeente op financieel- economisch en administratief vlak
 • Verzorgen van de bestuurlijke- en managementinformatievoorziening (o.a. begrotingen en jaarrekeningen op afdelings- en concernniveau) en het verzorgen van onafhankelijke rapportages over de kwaliteit van de aangeleverde documenten
 • Het opstellen van meerjarenramingen, het maken van analyses en het verstrekken van daarmee verband houdende beleidsadviezen
 • Meewerken aan de implementatie en realisatie van financieel beleid op het gebied van het Sociaal Domein
 • Het analyseren van bedrijfsgegevens van zorginstellingen
 • Bijhouden van gegevensverzamelingen ten behoeve van het verstrekken van informatie zoals formatiebeheer (financieel)
 • Actief en zelfstandig zorgdragen voor kennis op financieel technisch gebied, regelingen en procedures voor wat betreft het Sociaal Domein

Waar zijn wij naar op zoek?

Eisen:

 • Minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar werkervaring in een financiële adviesfunctie (liefst bij een gemeente).
 • Minimaal een afgeronde financiële HBO-opleiding. Diploma dient tegelijk met de aanbieding meegestuurd te worden.
 • Minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar werkervaring op het terrein van analyseren en opstellen van bedrijfsgegevens (zowel financieel als productiecijfers) van zorginstellingen.
 • Minimaal 2 jaar tot maximaal 4 jaar werkervaring op het terrein van financieel beheer bij een gemeente.
 • Een bijgevoegde motivatie, waaruit o.a. de affiniteit met het Sociaal Domein blijkt.
 • Twee referenties van recente en relevante projecten, opdrachten.

Inhuur o.b.v. deta-vast voor een jaar, waarna de kans bestaat om in dienst te treden van de gemeente tegen de geldende voorwaarden van de CAR-UWO, met een min.salaris van € 2560,- en een max.salaris van €3896,- bruto (o.b.v. 36 uur/week, schaal 10)

Over Holland Talent Group:

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling die de fundering vormen van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft -door jarenlange ervaring- kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

We zijn trots op onze mensen. Op onze kandidaten en op onze accountmanagers met een stevige commerciële achtergrond en jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten wat er speelt en wat heeft gespeeld. Gisteren, vandaag en morgen.

Wij helpen u graag  verder op weg binnen Finance, Techniek, Overheid, ICT, Executives, PR & Marketing en Office & HR.

Al onze actuele vacatures vindt u op de website www.hollandtalentgroup.com.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief referenties van vergelijkbare projecten aan:   vincent@hollandtalentgroup.com  ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030036.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 6 augustus 2014 om 18.00 uur.

Omdat we daaraan voorafgaand wellicht nog een aantal keer contact zullen hebben om de laatste puntjes op de i te zetten, is het fijn om uw interesse zo vroeg mogelijk aan Holland Talent Group kenbaar te maken.

groenepijl links

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Holland Talent Group? U kunt ons ook volgen op LinkedIn , Twitter en Facebook.

Tot snel!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s